نقشه راه فروش در سایت با سئو و تبلیغات

نقشه راه فروش در وبسایت با سئو و تبلیغات
چکیده :
با میانگین بین دو تا سه ساعت در روز برای تجربه فروش در وب سایت این پنج قدم گفته شده میتواند راه را برای شما هموار کند. قبل از استارت کسب و کار آنلاین حتما آنها را بخوانید و نکات را به کار گیرید. مشتریان حضوری، فرقی با خریداران از سایت ها ندارند. تنها اعتماد افراد را جلب کنید تا فروش بیشتر را تجربه کنید.

فهرست مطالب

به اشتراک بگذارید...

قدیما وقتی صحبت از اینترنت میشد میگفتن شبکه مجازی اما امروزه اینقدر این شبکه به اصطلاح مجازی قدرت پیدا کرده که به نظر خیلی از اساتید هم از خیلی محیط های بیرونی، مثل بازار و پاساژ و حتی صدا و سیما تاثیرات بیشتری بر زندگی روزمره و حتی فروش و درآمد گذاشته است. در واقع این دنیای جدید خیلی واقعی تر از دنیای بومی فروشی و قبل شده است. خیلی پیچیده تر از فروش حضوری نیست تنها کافیست نقشه راه فروش را برای کسب و کارهای آنلاین قدم به قدم جلو بروید.

حالا اگر بخواهیم وارد این حیطه کاری بشیم و از همه یا حداقل بیشترین پتانسیل این محیط استفاده کنیم دقیقا باید چکار کنیم؟

قاعدتا اینطور مواقع اشخاص زیادی هستن که هر کدوم نظر خاص خودشونو دارن، بنده هم بر طبق تحقیقاتی که از قبل کردم و در آینده ادامه انجام میدم میسازم. حتما روی هر کدوم از موارد لیست کلیک کنید و دستور العمل هاشو بخونید و انجامش بدین تا وب سایتتون به خوبی رشد کنه و به درجات بالا برسه.

قدم اول : طراحی سایت

پیش از همه این موارد نیازه که یک وب سایت داشته باشید. پس اگر میخواهید خودتون آموزش بینید و با سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس بسازید، از آموزش طراحی سایت با وردپرس و المنتور آواتم استفاده کنید. اگر هم چنانچه زمان زیادی ندارید میتوانید از بخش فروشگاه قالب وردپرس ما یک قالب را انتخاب کنید یا سفارش طراحی سایت اختصاصی دهید.

قدم دوم : محتواگذاری

پیش از تبلیغات نیاز هست که برای جلب اعتماد مشتری و جذب مخاطب، اطلاعات کاملی از برند یا شخص و همچنین از شرکت اطلاعات کاملی در سایت قرار دهید. به عنوان مثال صفحات زیر را بسازید. در ادامه یک سری لیست از صفحات با توضیحات نوشته می شود اما اگر تمایل داشتید توضیحات جامع و به روزتری را مشاهده کنید حتما صفحه محتواگذاری در سایت را مشاهده کنید.

  • صفحه اصلی ( چیزهایی که هر مخاطبی از سایت بعد از ورود به سایت شما باید ببیند. به عنوان مثال یک مقدار از درباره من، لیست خدمات به صورت نام و یک توضیح کوتاه تا به صفحه خودش وصل بشه و توضیحات کامل نمایش داده بشه. یک تعداد محدودی از آخرین محصولات و آخرین مطالب وبلاگ مثلا سه یا چهارتا و …)
  • صفحه تماس با ما (اطلاعات تماس، آدرس، فرم تماس)
  • درباره ما (تاریخچه ای از شرکت، اعضای تیم، اهداف و ماموریت شرکت، چشم انداز شرکت)
  • خدمات ( لیست خدمات شما اگر دارای اطلاعات کاملی هست میتوانید برگه جدید بسازید اما اگر متن و تصاویر کامل ندارید همه خدمات را در یک صفحه بچینید و تعداد صفحات با محتوای کم نسازید.)
  • سوالات متداول (سوالاتی را که مشتریان میپرسند یا شاید برایشان پیش بیاید در صفحه ای جدا مانند آکاردئون برای سوال و پاسخ آن قرار دهید.)
  • راهنمای خرید (اگر محصولات شما قابل خرید آنلاین هست یک آموزش از روش خرید بسازید. این آموزش میتواند در قالب یک ویدئو یا پی دی اف باشد. یا مجموعه متن و تصویر. اگر خدمات شما فقط قابل سفارش هستند و نیاز به هماهنگی هست یک توضیح و یک فرم برای ارتباط با خود قرار دهید. قطعا هر چه بیشتر و کاملتر توضیح دهید مشتری راحت تر اعتماد و خرید میکند.)
  • صفحه فروشگاه (اگر محصولات شما فیزیکی یا دانلودی هستند یک صفحه جداگانه غیر از صفحه اصلی برای نمایش دسته بندی هر محصول به همراه آخرین محصولات هر دسته و یا آخرین محصولات به ترتیب قرار دهید . حتما در نظر داشته باشید سرچ در محصولات یا قراردادن فیلترهای توضیحی کمک بزرگی به هر کاربر میکند تا خرید آسانتر و لذت بخش تر داشته باشد.)
  • وبلاگ یا مجله اختصاصی ( اخبار و مقالات برای به روزرسانی کمک بسیار زیادی در بخش سئو و نمایش حضور شما و فعالیت های شما در جلب اعتماد دارد.)
  • بخش پرسش و پاسخ ( میتوانید یک صفحه برای پرسش دیگران و پاسخ خود به افراد در نظر بگیرید)

موارد گفته شده یک سری از مواردی هست که اشتراکا بین حداقل 90 درصد سایتها مشترک هستند. اما شما بعد از لیست بالا میتوانید هم سلیقه ای یا به اقتضای کسب و کار و رشته کاری خود یک سری بخش ها را اضافه کنید مثلا یک منو به اسم گواهینامه ها بسازید یا در صفحه اصلی قرار دهید. با بازدید از صفحات سایر رقبای خود میتوانید کمک بگیرید. به عنوان مثال همه سایتها بخش وبلاگ سایت را بلاگ یا بخش مقالات نامگذاری میکنند اما در وب سایت آجیل فروشی برند معتبری به جای این نام ، کلمه مجله سلامت برای خود انتخاب کرده بود.

یا مثلا برای بهتر دیده شدن خدمات یا محصولات در بخش وبلاگ یا سایر صفحات جایگاه های مختلفی برای پیشنهاد سایر خدمات یا محصولات خود ارائه دهید.

قدم سوم : تصاویر متناسب و بهینه بسازید

قاعدتا درون همه محتواهایی که در بخش قبل گفته شد، تصاویر هم گذاشته می شوند. اما به دلیل اهمیت زیادی که دارند و تاثیر بسیار زیادی در سرعت وردپرس میگذارند در بخش جداگانه توضیح داده شد.

اول اینکه سه تا فرمت مهم داریم : jpg , png , webp که برای حفظ کیفیت و کمترین حجم تصاویر بهتر است از webp استفاده کنید. برای راهنمای بیشتر   مقاله چه نوع و سایز تصاویر برای وب سایت بهینه است؟ مشاهده کنید.

دوم اینکه حتما در وبلاگ تصویر شاخص بگذارید. گذاشتن تصاویر مابین متن برای بهبود دید بصری و رضایت کاربر تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت. در صورتیکه میتوانید تصاویر خوبی از محیط کار یا روال تولید محصول و … تصاویر یا ویدئویی تهیه کنید حتما بخش گالری را بسازید.

قدم چهارم : برای سئو بهتر مطلب بنویسید

سئو یا بهینه سازی وب سایت برای گوگل یک امر زمانبر اما کاری با نتیجه رضایت بخش خواهد بود. قالبا برای کسب درآمد آنلاین باید تبلیغ کنید و فروش انجام دهید و روش دوم که هزینه کمتر اما بازدهی دائمی دارد البته اگر اصولی انجام شود، بخش سئو و محتواگذاری است.

قالبا مشکل همه اینه که چی بنویسم؟ یا محتوای وبلاگ چه چیزهایی میتونه باشه؟ لیست زیر میتواند یک سری ایده به شما بدهد.

  • محتوای آموزشی (اگر مهارت شما قابل آموزش است میتوانید آموزش دهید. یا اینکه محصولی دارید که برای استفاده نیاز به آموزش هست مانند نرم افزارها یا دستگاه های خانگی و ورزشی و … میتوانیدآموزش استفاده در وبلاگ خود قرار دهید.)
  • ایده های استفاده ( اگر محصولات شما فیزیکی یا نرم افزاری هست میتوانید ایده های استفاده بگذارید. مثلا برای لباس، لباسهای فصلی یا مد و ست های متفاوت پیشنهاد دهید. یا اگر محصولات شما ورزشی هست روش های مختلف استفاده برای آن دستگاه ارائه دهید.)
  • اخبار (اگر صنف کاری شما مثلا مانند کاغذ دارای دستگاه و انواع مختلفی هست میتوانید اخبار روز یا اخبار نمایشگاه ها و قیمت های به روز را منتشر کنید. این اخبار در پویا بودن و سر زدن مجدد افراد برای مشاهده لیست و قیمت و برند سازی شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد.)
  • رویداد ها و گزارشات نمایشگاه ها ( اگر در نمایشگاه یا دوره یا سمینار و ایوندهایی مرتبط با کسب و کار خود شرکت میکنید یا حتی برگزار میکنید همه را به همراه تصاویر مرتبط منتشر کنید.)
  • پیشنهادها و راهکارها (مقالاتی بنویسید که به خوانندگان شما راهکارها و پیشنهاداتی برای حل مشکلات خاص ارائه می دهند.)
  • مقالات فنی و تخصصی ( مقالاتی که به جزئیات فنی مانند شرایط نگهداری یا استفاده از ابزار را بنویسید.)
  • محتوای مرتبط با محصولات یا خدمات (معرفی محصولات در دسته بندی های خاص فصلی ، مناسبتی یا … بنویسید تا افراد درک بیشتری از محصول پیدا کنند.)

موارد گفته شده بالا بیشتر برای سایتهای شرکتی یا فروشگاهی و یا کارخانجات است. در صورتیکه برای وبلاگ سایت شخصی خود محتواگذاری میکنید میتوانید مقاله پولسازی و  کسب درآمد آنلاین از وب سایت شخصی را مطالعه کنید، که در کنار روش های کسب درآمد و برندسازی، یک لیست کامل از محتوایی که در بخش وبلاگ میتوانید قرار دهید، منتشر شده است.

قاعدتا بخش محتوا یک پارت از سئو و بهینه سازی وب سایت است. بخش های دیگر مانند اتصال به گوگل انالیتیکس و سرچ کنسول برای آنالیز صفحات و محتواهای ایندکس شده و ورودی. افزودن نقشه سایت، انجام ریپورتاژ یا … هم وجود دارد که تمام مقالات آنرا در دسته سئو وردپرس میتوانید مشاهده کنید.

اما به جرات میتوان گفت محتواگذاری موثری از سئو هست. فردی در گروهی پرسیده بود من فقط محتوای تصویری دارم و بلاگ نمیتونم بزارم نمیشه محتوا منتشر نکنم؟

این شخص برای سئو میتونه فقط تبلیغ کنه و بانام خودش فقط در گوگل دیده بشه. اما اگر به سوالات پاسخ نده یا آموزشی منتشر نکنه چطوری گوگل افراد رو به وبسایت ایشون معرفی کنه. درواقع به چه دلیل به سایت هدایت کنه؟ پس قطعا محتواگذاری در هر رسته ای که باشه بازم موثره.

حالا اگر مثلا وب سایت و صنف کار شما فروش لوازم برای حیوانات خانگی باشه، در بخش وبلاگ یک سری توضیحات از انواع قلاده یا غذای پرندگان مقاله منتشر کنید و مابین آن برندهایی که موجوددارید لینک محصول را داخل محتوا به خواننده توصیه کنید در کنار بهینه برای سئو از توصیه و فروش بهره مند خواهید شد.پس هم گوگل زمانیکه کسی برای غذای پرندگان جستجو میکند سایت شما را به آن فرد توصیه میکند هم اینکه داخل مطلب غذای پرندگان را خواننده میبیند و خرید میکند.

قدم پنجم : تبلیغات برای فروش در وبسایت

بعد از ساخت سایت ، محتواگذاری و .. تا گوگل سایت شما را ببیند و امتیاز دهد و شما محتواگذاری کنید و تعداد زیادی قابل مشاهده باشد و گوگل به بقیه توصیه کند قاعدتا زمان زیادی را میبرد. پس برای هزینه ها و فروش باید تبلیغ کنید. برای تبلیغات برخی از لندینگ پیج استفاده می کنند. برخی خود وبسایت را تبلیغ میکنند. اینکه کجا تبلیغ کنید بستگی به خود شما و محل حضور مشتری شما دارد. چگونگی انتخاب بهترین روش تبلیغات بر اساس هدفهای فروش، بودجه و اندازه گیری کارایی، نقش تحلیل داده و استراتژی شما تعیین می شود.

برخی از محل تبلیغات میتواند شامل لیست زیر باشد:

  • صفحات پربازدید اینستاگرام
  • تبلیغات در گوگل ادروز
  • پلتفرم هایی مانند یکتانت و سنجاقک و .. که انواع مختلف خود را دارند مثل کلیکی و بنری و ..
  •  شبکه های اجتماعی دیگر مانند لینکدین که بیشتر کسب و کارها حضور دارند
  • ایمیل مارکتینگ
  • اس ام اس مارکتینگ
  • گروه های مسنجرهای پرطرفدار مثل واتس اپ و تلگرام یا ایرانی ها مثل ایتا و سروش و بله و …
  • تبلیغ در اپلیکیشن ها
  • برگزاری وبینارهای آنلاین
  • ریپورتاژ آگهی ها
  • ….

روشهای تبلیغات خیلی زیاد هستند اما همه را نمیتوان تست کرد. باید بودجه بندی کنید و شبکه های مناسب را انتخاب کنید. یکی از روشهایی که معمولا میتونه از هدر رفتن بودجه جلوگیری کنه، تعقیب یا تقلید از رقبا هست. برای همه موارد حتما رقبا را بررسی کنید کجاحضور  پررنگ تری دارند.

لندینگ پیج چیست ؟

بعد از تبلیغ افراد را به محصول خاصی میتوانید هدایت کنید یا اینکه یک صفحه اختصاصی بسازید و به یک لندینگ پیج ارجاع بدید. لندینگ پیج ، به معنای صفحات فرود هست که پس از تبلیغ مخاطب شما به آن صفحه هدایت می شود.

محتوای لندینگ شامل : یک توضیح کوتاه از خود ، راه ارتباطی برای خرید، چرا باید از شما خرید کنند؟ (مزیت رقابتی شما ، همچنین خود خدمات یا محصولات هست. اگر تعداد محصولات شما زیاد هست ترجیحا بر روی یک تعداد محدودی زیر ده تا محصول، تخفیف بگذارید و داخل لندینگ قرار دهید. کاربر بعد از ورود برای آن محصولات وارد سایت شما می شود و خرید انجام می دهد همچنین سایر محصولات را مشاهده می کند. اینکه چطور سایر محصولات را به کاربر نمایش دهید یا افراد را ترغیب به خرید کنید هنر شما یا بازاریاب شما خواهد بود.

کلام آخر

اگر همانطور که در بالا گفته شد برای وب سایت خود زمان بگذارید، میانگین روزی دو تا سه ساعت حتما نتیجه خواهید گرفت و اولین فروش خود را در وب سایت قبل از دو یا سه ماه اول، انجام خواهید داد.

این نکته را به یاد داشته باشید: کاربران اینترنتی افرادی غیر از خریداران حضوری نیستند. تنها مشکل خریداران خریدهای آنلاین، بحث اعتماد به وب سایت است. داشتن اینماد، توضیحات کامل از خود، چت آنلاین و راه های ارتباطی مناسب و …. همگی در جلب اعتماد به شما کمک خواهند کرد تا بیشتر بفروشید.

88 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی ها
آخرین محصولات

عضویت در خبرنامه

از آخرین اخبار و تخفیف های ما زودتر از هم باخبر شوید..

مطالب مرتبط